Arabası ile gelip beni aldı beraber plaja gittik

Arabası ile gelip beni aldı beraber plaja gittik

sohbet siteme dostluk talebi gelmişti onay ettikten ardından kim meydana geldiğini adresimi nerden aldığını sordum oda bana bundan önce takıldığım kadınla erkek vardı beni bunun için anlatmışlar iyi erkekdir felan kadında arayışta meydana geldiği amaçlı eklemiş baya konuştuk ama bu kamera açmıyordu çoğalış bende sıkıldım ya aç göster kendini veya silecem deyince açtı baktım fena değil gideride var buluşmak istediğimi söyledim zorda olsa inandırma etmeyi başardım randevulaşıp buluşma mahaline arabamla gittim oda arabasıyla gelmişti

oda arabasıyla gelmişti . ben arabamı migrosun ototparkında bırakıp onun arabasına bindik ve oradan çıktık kumburgazda plajın meydana geldiği yere yakın tek yere aracı parkettik . romantik aşıklar benzeri sahilde ayakkabıları çıkarıp yürüyorduk . tek süre ardından sarılıp kucaklaşmaya başladık . ama bayan sarılırken dahi titriyordu . dudaklarını öperkenki çekingen çekingen halini görmeniz gerekirdi . ardından otomobile atlayp tek daha bizzat arabamın yanına gittikve ayrıldık .

msn de müzakereye devam ediyorduk . çoğalış onu arzuladığımı söylemeye başlamıştım ama bunu her söylediğimde yüzü kıpkırmızı oluyordu . onla beraber buluşmamızdan 20 zaman civarı ardından tek daha buluşmaya inandırma attim . ve benzer yerde buluşup onun arabasıyla gene kumburgaza gittik . sahilde yürük sarılıp öpüp koklaşıyorduk . havakar daha serin olduğundan kumburgaz sahili bomboştu . sahilden hanelerin meydana geldiği bölümlere çekiyordum ağır ağır dudaklarını öpüp ellerimi badisinden içeri sokup göğüslerini okşuyordum çoğalış . ama ilerisine müsaade vermiyordu .

ben kudurmuştum ve serpili sikmek istiyordum . havada iyiden iyiye serinlemişti ama serpili sikme fikrinden umrumda değildi . serpilinapıp edip sikecektim kafama koymuştum . ben tek taraftan serpili öpüyor tek taraftan ne türlü sikerimin tasarınını inşa ediyor biryandanda sote tek yer arıyordum . ve aradıımı buldum tek kömürlüğün kapısı açıktı . ve havanın serinliğini uydurma sebep ederek daha kuytu tek yere gidelim dedim ve kömürlüğe soktum . kırık tek çekyat vardı tahta kırıkları vardı ve kullanılmayan tek takım eşyalar duruyordu çevrede . çekyata oturmak istemedi nemden kokuyordu esasen . ama ben serpilin arkasından serpile sarılmış yarağım çoğalış kalçalarına kazık benzeri stress yapıyordu . ben boynunu öpüyor ellerimi ön tarafına dolamış iri göğüslerini badisinin üzerinden sıkıp acuçluyor yoğuruyordum . ama serpil titriyordu yapmamam gerektiğini söylüyordu titrek sesiyle . ama ben oda istemese öptürmez diye düşünüyordum .

serpilin pantolonunu ortaya çıkarmak istedim ama müsaade vermedi . gidelim çoğalış demeye başladı . ama ne derse desin umrumda değildi serpil öyle veya bu gibi yarağımın tadına bakıcaktı bundan kurtuluşu yoktu . ben herşeyi göze alıp serpilin ellerini sımsıkı kavrayıp tuttum kıpırdamasına müsaade vermiyordum oda anlamıştı ok yaydan çıkmıştı . ve ben serpilin arkasında çırpınışlarına aldırış etmeden ellerini tutuyordum ve tek yandanda pantolonunu sunmaya çalışıyordum . o kurtulmaya çalışıyor ben bırakmıyordum çabalarım neticesi pantolonu dizlerine civarı sıyrılmıştı . ben elini bırakıp boynundan tutup bastırdım . serpil arzu eder istemez domalmak zorunda kalmıştı ve bu vesile kaçmazdı esasen kazık benzeri olmuş yarağımı kökledim amınamüthiş tek duyguydu bu benim amaçlı . serpil belkide suçsuz duygularla hasbihal amaçlı eklemişti beni msn sine ama hemen yarağımı yiyordu hemde zorlukla . ama amcığındaki hararet anlatılacak benzeri değildi.
gaziantep escort

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir